Τρίτη 15 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΝΑΟΥΣΑΣ
Κινητοποίηση αύριο στη Θεσσαλονίκη

Οικοδόμοι, απολυμένοι κλωστοϋφαντουργοί της Νάουσας και απολυμένοι εργαζόμενοι από τα Λιπάσματα Θεσσαλονίκης, αύριο στις 10.30 το πρωί, διαδηλώνουν έξω από το περιφερειακό κατάστημα του ΙΚΑ στην οδό Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κινητοποίηση γίνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, του κλαδικού Σωματείου «ΚΛΩΘΩ» και του Συνδικάτου εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων χημικής βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας.

Οι οικοδόμοι, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας του κλάδου αντιδρούν στην αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και διεκδικούν άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Οι απολυμένοι κλωστοϋφαντουργοί της Νάουσας και οι απολυμένοι των Λιπασμάτων (ΒΦΛ) απαντούν αγωνιστικά στη βάρβαρη απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την ειδική επιδότηση που κέρδισαν μετά από αγώνες και ταυτόχρονα να τους κόψει τη δυνατότητα να βγουν στη σύνταξη θεωρώντας ως πλασματικά τα χρόνια ασφάλισης της ειδικής επιδότησης.

Ολοι μαζί, μια φωνή και μια γροθιά, θα διαδηλώσουν την απόφασή τους να κλιμακώσουν τον αγώνα για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων που τσακίζουν τις ζωές τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ