Τρίτη 15 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ
Γενική απεργία χτες ενάντια στο κλείσιμο της εφορίας

Η τοπική ΔΟΥ «μετακομίζει» ...110 χλμ. μακριά!

Γενική απεργία πραγματοποιήθηκε χτες στην Κάρυστο, ενάντια στο κλείσιμο της εφορίας και τη μεταφορά της σε απόσταση 110 χιλιομέτρων, στην Κύμη. Συγκεκριμένα, κλειστά ήταν τα καταστήματα, οι υπηρεσίες, οι χώροι δουλειάς, τα σχολεία, ενώ «μπλοκαρίστηκε» και ο δρόμος προς Χαλκίδα στο ύψος των Ν. Στείρων. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας καταλήφθηκε το κατάστημα της εφορίας.

Το κλείσιμο της εφορίας θα υποχρεώνει τους κατοίκους να μετακινούνται σε Κύμη και Χαλκίδα, για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους, πράγμα που σημαίνει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Το θέμα της εφορίας, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό που επιδεινώνει τη ζωή του λαού της περιοχής, καθώς προστίθεται στην υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου, στην ανυπαρξία δεύτερου δημοτικού σχολείου, στο φούντωμα της ανεργίας, στην όξυνση του συνόλου των λαϊκών προβλημάτων.

Η ΚΟΒ Καρύστου του ΚΚΕ καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Ο εργαζόμενος λαός να παλέψει για όλα όσα τον απασχολούν, ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζονται σε βάρος του. Τα προβλήματα που τον απασχολούν δεν είναι μια εξαίρεση. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει όλος ο εργαζόμενος λαός. Είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζονται με περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, για να περισσέψουν περισσότερα χρήματα για το κεφάλαιο και τα μονοπώλια. Καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους αγρότες να καταδικάσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Να μην εξαπατηθούν απ' τις κάλπικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε απ' τη δημαγωγία και την εκμετάλλευση των προβλημάτων και των αγώνων τους από τη φασιστική Χρυσή Αυγή, που στηρίζει με νύχια και με δόντια αυτό το σάπιο σύστημα που δημιουργεί και ευθύνεται για τα προβλήματά τους.

Να στηριχθεί ο λαός στις δικές του δυνάμεις. Να παλέψει μαζί με όλους τους εργαζόμενους, για να ανατραπεί η εξουσία των μονοπωλίων. Να στηριχθεί και να στηρίξει το ΚΚΕ, που παλεύει σταθερά στο πλευρό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ