Κυριακή 1 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κρίσιμες κόντρες

Στο Κιλκίς δοκιμάζει τις δυνάμεις του ο Εθνικός

Sportidea

Στο Κιλκίς δοκιμάζει τις δυνάμεις του ο Εθνικός
Θεωρητικά εύκολο αναμένεται να είναι το έργο των πρωτοπόρων της Β΄ Κατηγορίας στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής (16.00), το κυρίως πιάτο της οποίας «προσφέρεται» σήμερα.

Στην Κατερίνη, ο Πατραϊκός καλείται να κρατήσει τους 8 βαθμούς διαφοράς που έχει πάρει από τον δεύτερο Εθνικό, αντιμετωπίζοντας τον Πιερικό. Οι παίκτες της πατρινής ομάδας, παρά την ισοπαλία που παραχώρησαν την περασμένη αγωνιστική στον Κιλκισιακό, θεωρούνται φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί αυτόματα στην Α΄ Κατηγορία. Από την άλλη, οι παίκτες του Πιερικού θέλουν τη νίκη προκειμένου να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά και να ανανεώσουν τις όποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Μια από τα ίδια ισχύουν και στο Κιλκίς, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό. Οι γηπεδούχοι, ύστερα από την επιτυχία επί του Πατραϊκού εκτός έδρας, πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να πάρουν έστω έναν βαθμό από τον Εθνικό, ο οποίος δε θέλει όμως να σκέφτεται ενδεχόμενο απώλειας στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα... στραβοπατήματα τόσο των Πατρινών όσο και του Λεωνιδίου, το περασμένο Σαββατοκύριακο, και τώρα δεσπόζουν στη 2η θέση. Ενα ενδεχόμενο όμως βαθμολογικής απώλειας στο Κιλκίς μπορεί να σημάνει πολλά για την ιστορική ομάδα.

Αντίθετα από τους πρωτοπόρους, ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα. Οι Περιστεριώτες επιζητούν τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και έχουν καταλάβει πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με μια επιτυχία στην Κοζάνη. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων τώρα, η ήττα από το Μαρκό τούς έχει αφήσει στη μέση της βαθμολογίας και το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο.

Στη Νάουσα η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι μετά τις καλές εμφανίσεις ελπίζουν πως η... σωτηρία τους είναι κοντά. Πάντως, οι τρεις βαθμοί της νίκης θα είναι ό,τι καλύτερο για την παραμονή στην κατηγορία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Στη Θεσσαλονίκη, οι Αμπελόκηποι «κοντράρονται» με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχουν κάνει... θαύματα στους προηγούμενους αγώνες, όμως τώρα είναι η πιο κρίσιμη ώρα καθώς οι 20 βαθμοί που έχουν συλλέξει δεν τους δίνουν και πολλές ελπίδες για παραμονή. Από την άλλη, οι Αρτινοί βρίσκονται μια θέση πάνω από τους αντιπάλους τους και πιστεύουν πως θα φύγουν με μια επιτυχία. Στη συμπρωτεύουσα, επίσης, οι Λύκοι, που αυτή τη στιγμή είναι στη 16η θέση, αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Τέλος, στη Βέροια, η ομώνυμη ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Μαρκό. Πάντως, οι παίκτες του συλλόγου του Μαρκόπουλου δε φαίνονται διατεθειμένοι να χάσουν έστω έναν βαθμό, καθώς θα χάσουν την επαφή με την κορυφή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ