Κυριακή 1 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ημερίδα για τον αθλητισμό

«Η στελέχωση του αθλητικού κινήματος και η κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου ενόψει 2004», είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την ημερίδα που διοργανώνει το περιοδικό «ATHLOS και Αθλος», την Τρίτη 3 Απριλίου στις 19.30, στο βιβλιοπωλείο Βιβλιορυθμός (Ζωοδόχου Πηγής 18).

Οι ενότητες που θα συζητηθούν αναφορικά με τον αθλητισμό είναι: Πολιτική - Πολιτισμός - Συνδικαλισμός - ΜΜΕ - Δίκαιο και Δικαιοσύνη - Πληροφορική - Στατιστική - Ιστορία - Οικονομία και Διοίκηση - Μάνατζμεντ. Ακόμα μια ενότητα που θα συζητηθεί, σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι η κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου ως αποσταθεροποιητικού παράγοντα ενόψει της Ολυμπιάδας του 2004.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, οι Στέλιος Αγγελούδης (πρόεδρος ΟΧΕ), Αντώνης Αντωνιάδης (πρόεδρος ΠΣΑΠ, ΔΕΑΒ), Χάρης Ανθής (νομικός), Κώστας Γιαννόπουλος (αθλητικός σύμβουλος), Αριστείδης Καμάρας (δικηγόρος), Πέτρος Κένερ (εκπρόσωπος ΟΠΠΕ), Γιώργος Κουσουνέλος (πρόεδρος ΕΣΤΙΑ- ιστορικός αθλητισμού), Κώστας Κοσκινάς (επ.καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου - πρόεδρος ΟΠΑΠ), Ηλίας Μπαζίνας (δημοσιογράφος), Θανάσης Ρουμπής (νομικός, ειδικός στο Αθλητικό Δίκαιο). Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι ομοσπονδιών και συλλόγων του αθλητικού χώρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ