Παρασκευή 30 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Εκδηλώσεις στη μνήμη του

Διήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης στους αγωνιστές του Νομού Ηλείας και στον Ν. Μπελογιάννη, με αφορμή τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την εκτέλεσή του, στις 30 Μάρτη του 1952, διοργανώνει η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

Σήμερα Παρασκευή 30 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στη Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τους αγωνιστές του νομού, που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τη λευτεριά της πατρίδας την περίοδο 1940-1950.

Αύριο Σάββατο 31 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ν. Μπελογιάννη, θα γίνει κατάθεση στεφανιών, ενώ στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία από την Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου - Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.

Στον Πειραιά

- Η Κομματική Οργάνωση Κοκκινιάς - Κορυδαλλού του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτικό μνημόσυνο προς τιμήν του Ν. Μπελογιάννη, σήμερα, Παρασκευή, 30 Μάρτη, στις 5.30 μ.μ. στο Γ` Νεκροταφείο.

- Εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Μπελογιάννη, με αφορμή τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την εκτέλεσή του, διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Α` Πειραιά της ΚΝΕ την Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΚΟΠ (2ος όροφος). Θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο» και θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ