Τρίτη 19 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Το ΕΣΠΑ είναι για τις μεγαλοεπιχειρήσεις

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντηση που είχε το περασμένο Σάββατο με το ΚΕΘΕΑ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις Σαμαρά για το ΕΣΠΑ, σημείωσε:

«Καλά, ο πρωθυπουργός είχε το ύφος του υπουργού Δημόσιας Τάξης, δημόσιας καταστολής, με τον τρόπο που είπε αυτά που είπε. Εν πάση περιπτώσει, εδώ ο ελληνικός λαός έχει δοκιμάσει τα διάφορα κοινοτικά πλαίσια στήριξης, πολλά πακέτα τα οποία δεν απέτρεψαν την κρίση και δεν έδωσαν μια ανάπτυξη η οποία έδωσε καρπούς για όλους. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το ΕΣΠΑ θα το φάνε κυριολεκτικά οι μεγάλοι επιχειρηματίες και αν γίνει κάποια ανάπτυξη θα είναι αναιμική και κυρίως με τους εργαζόμενους με μισθούς πείνας, με εργασιακή περιπλάνηση, με εναλλαγή μεταξύ ανεργίας και μισοεργασίας. Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από το ΕΣΠΑ».

Υπενθυμίζεται ότι από το υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής με θέμα το ΕΣΠΑ, ο Αντ. Σαμαράς απείλησε ότι «όσοι μπλοκάρουν δρόμους και επενδύσεις θα μας βρουν απέναντί τους» και ότι «πρέπει να σώσουμε θέσεις εργασίας και αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν μπλοκάρουμε την οικονομία μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ