Τετάρτη 10 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Στις 19 του Απρίλη το πανελλαδικό συλλαλητήριο

Στις 11.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου

«Πάσχα και Ανάσταση για το κεφάλαιο, για το λαό σταύρωση», γράφει μια από τις πικέτες των συνταξιούχων (φωτ. από περσινή κινητοποίηση)
«Πάσχα και Ανάσταση για το κεφάλαιο, για το λαό σταύρωση», γράφει μια από τις πικέτες των συνταξιούχων (φωτ. από περσινή κινητοποίηση)
Ολα τα μέτρα για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου των συνταξιούχων την Παρασκευή, 19 του Απρίλη, παίρνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΝΑΤ και ΤΑΕ. Η συγκέντρωση έχει οριστεί στις 11.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ηδη, τα σωματεία των οργανώσεων τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης με συσκέψεις, συνελεύσεις, περιοδείες στους χώρους που βρίσκονται οι συνταξιούχοι. Σε αυτήν την κατεύθυνση οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις μπροστά στο συλλαλητήριο θα παραχωρήσουν την επόμενη βδομάδα συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 12 του Απρίλη με μαζική παρουσία στην Αθήνα (αφισοκόλληση, πικετοφορία κ.λπ.) θα προπαγανδίσουν το συλλαλητήριο.

Σε οργανωμένο λαϊκό αγώνα για να μην κλείσει το τοπικό υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ, στη Νέα Ιωνία Βόλου, αλλά και να αναβαθμιστούν συνολικά οι υπηρεσίες Υγείας, καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Μαγνησίας, που οργανώνει σήμερα Τετάρτη αγωνιστική κινητοποίηση έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας. Την ίδια μέρα και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας οργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση.

Η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Φωκίδας ενημερώνει τους συνταξιούχους ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για την κάθοδό τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη, 16/4. Παράλληλα, για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο θα αναχωρήσουν πούλμαν από την Αμφισσα, στις 7 π.μ., από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (παιδική χαρά) και από την Ιτέα, στις 7.30 π.μ., από τα ΚΤΕΛ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ