Πέμπτη 25 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
1 ΜΑΗ 2013
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Παράταση των αρχαιρεσιών για δύο ακόμα μέρες

Παράταση δύο ημερών των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, αποφάσισε η Εφορευτική Επιτροπή, υλοποιώντας την απόφαση της πρόσφατης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης των εργαζομένων. Ετσι, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίσουν το Σάββατο 27/4 και την Κυριακή 28/4, στα γραφεία του συλλόγου από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Χτες, η «νέα» παράταξη «Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων» που αποτελείται από πρώην στελέχη της ΠΑΣΚΕ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα -τα οποία εκδικάζονται σήμερα στις 10 το πρωί στην Ευελπίδων- προκειμένου να μην υλοποιηθεί η απόφαση για παράταση των εκλογών, γράφοντας στα «παλιά τους τα παπούτσια» την ίδια την απόφαση των εργαζομένων του κλάδου. Υπενθυμίζεται, ότι η συνέλευση αποφάσισε την παράταση λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, όπως είναι τα εξαντλητικά ολοήμερα ωράρια εργασίας και οι συνεχείς εναλλαγές στις βάρδιες των εργαζομένων. Είναι φανερό ότι τα στελέχη της ΕΚΕ επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στη μαζικοποίηση του σωματείου και στην οργάνωση των εργαζομένων.

Ο σύλλογος καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις αρχαιρεσίες, υπογραμμίζοντας: «Με τη ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα σε κυβέρνηση και πολυεθνικές ότι δεν επιτρέπουμε σε αυτούς που κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε να καθορίζουν και τη ζωή μας.

Με την ψήφο μας καταδικάζουμε τη συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ που εμφανίζεται στις αρχαιρεσίες του σωματείου με το ψηφοδέλτιο Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων (ΕΚΕ), μασκαρεμένοι με την προβιά του "ανεξάρτητου", "ακομμάτιστου", "ενωτικού" ψηφοδελτίου προσπαθώντας για άλλη μια φορά να κοροϊδέψουν τους εργαζόμενους και να ψαρέψουν στα θολά νερά.

Ισχυροποιούμε το σωματείο μας, ενισχύουμε το μέτωπο της αντίστασης, διευρύνουμε τον ταξικό πόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ