Παρασκευή 6 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΔΙΕΘΝΗ
Λαϊκοί πόθοι για ένα καλύτερο αύριο

Συγχαρητήρια επιστολή της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα προς τον Β. Βορόνιν για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας

Η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έστειλε στις 5 Απρίλη συγχαρητήρια επιστολή στον Πρώτο Γραμματέα της ΚΕ του Κόμματος των Κομμουνιστών της Δημοκρατίας της Μολδαβίας Βλαντίμιρ Βορόνιν, με την ευκαιρία της εκλογής του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, στο οποίο αναφέρεται:

«Αγαπητέ σύντροφε,

Επιτρέψτε μου εκ μέρους των Κομμουνιστών της Ελλάδας να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας.

Η εκλογή σας στη θέση αυτή, ως αποτέλεσμα της ευρύτατης εμπιστοσύνης που έδειξε ο λαός της Μολδαβίας προς το Κόμμα των Κομμουνιστών στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, εκφράζει τους πόθους του για ένα καλύτερο αύριο, στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της κοινωνικής δικαιοσύνης, της λαϊκής εξουσίας κι οικονομίας, του σοσιαλισμού.

Σας ευχόμαστε πραγματικά κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας για την αναγέννηση κι ανάπτυξη της Μολδαβίας και την ευημερία των πολιτών της.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς!

Αλέκα Παπαρήγα

Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ