Τετάρτη 10 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ημερίδα για την ενέργεια και τον ορυκτό πλούτο

Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Ημερίδα με θέμα «Ενέργεια και Ορυκτός Πλούτος: Για τα μονοπώλια ή για τις λαϊκές ανάγκες; Το παράδειγμα της Θράκης» διοργανώνει η ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας. Παρεμβάσεις θα κάνουν οι: Χρήστος Τρέλλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος, με θέμα «Ορυκτός πλούτος στην περιοχή μας, επιπτώσεις από την εκμετάλλευση του χρυσού». Γιώργος Πυργελής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ, με θέμα «Μονοπώλια και ορυκτός πλούτος - Ενέργεια, επιπτώσεις στα εργασιακά δικαιώματα».

Θα παρέμβουν, επίσης, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Αρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο πρόεδρος του Παραρτήματος Θράκης του ΤΕΕ, Νικόλαος Παπαθανασίου, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Σωματείων και άλλων μαζικών φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ