Τετάρτη 10 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Αύριο διαδηλώνουμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

Στην Αττική, στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα. Σήμερα σε Λάρισα και Τρίκαλα

Τη μάχη για την επιτυχία των αυριανών συλλαλητηρίων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα -μετά και την χτεσινή κατάθεση του πολυνομοσχεδίου- δίνουν μέχρι την τελευταία στιγμή τα συνδικάτα, οι σωματειακές επιτροπές, οι επιτροπές αγώνα, πρωτοπόροι συνδικαλιστές και εργαζόμενοι. Στην Αττική, το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα. Στην Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Σήμερα συλλαλητήρια διοργανώνονται στη Λάρισα, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία και στα Τρίκαλα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Με τη μαζική συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι και οι σύμμαχοί τους καλούνται να υψώσουν τείχος αντίστασης ενάντια στα μέτρα - λαιμητόμο που προωθεί η συγκυβέρνηση κατ' εντολή του κεφαλαίου με το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή. Να δυναμώσουν τα θεμέλια του κοινού τους αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ καλεί τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν αύριο εκατοντάδες συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

  • Χτες η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν γενικά την προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης χωρίς όμως να ορίσουν ημερομηνία.
Οι προσυγκεντρώσεις για το Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις για το αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα έχουν οριστεί στις 7.30 μ.μ. στα παρακάτω σημεία:

Πλατεία Ομονοίας: Συνδικάτα εργαζομένων από τους κλάδους της Βιομηχανίας και τις Μεταφορές. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς του Δυτικού Τομέα, του Βόρειου Τομέα, του Πειραιά και της περιοχής του Θριασίου. Πλατεία Κάνιγγος: Συνδικάτα εργαζομένων από τους κλάδους του Εμπορίου, Επισιτισμού, Λογιστών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Καθαριστριών, Υπηρεσιών, Τραπεζών, Χρηματοπιστωτικού, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Τηλεπικοινωνιών, Καλλιτεχνών. Συνδικάτα και σωματεία του κλάδου των Κατασκευών, Υγείας - Πρόνοιας. Η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς του Κεντρικού Τομέα και της περιοχής των Μεσογείων. Προπύλαια: Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα από τον κλάδο των Εκπαιδευτικών - πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης. Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, σύλλογοι και φορείς νεολαίας. Επιτροπές Αγώνα Δικηγόρων. Στύλοι Ολυμπίου Διός: Συνδικάτα, Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα του Δημοσίου και των ΟΤΑ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών και του Νότιου Τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ