Τετάρτη 2 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 91-70
Νίκη... παρηγοριάς

Ο τελικός της... παρηγοριάς ανήκε στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη εύκολα από τον Ηρακλή με 91-70 βάζοντας τους Θεσσαλονικείς σε σκέψεις, καθώς στα δύο παιχνίδια έχασαν σε σύνολο με 50 πόντους διαφορά.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αναπληρωματικούς στο παιχνίδι προκειμένου να ξεκουράσουν τους βασικούς ενόψει των αγώνων για το πρωτάθλημα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καμαριώτης, Νάννης 2, Καράσεφ 2, Χρυσανθόπουλος 11 (3), Νάκιτς 16, Μαργαρίτης, Χούπμαν, Παπαϊωακείμ 13, Διαμαντίδης 6, Παπαδόπουλος, Καράγκουτης 11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπουντούρης 5 (1), Πέττας 3, Βούκτσεβιτς 14 (2), Παπανικολάου 13 (2), Οικονόμου 8 (2), Τόμιτς 6 (2), Ντε Μιγκέλ 8, Φέμερλινγκ 10, Πρίντεζης, Ρίβερς 3 (1)

Σαν «τιμωρία των ηττημένων» παρομοίασε ο Δημήτρης Παπανικολάου το μικρό τελικό, ενώ ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε: «Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας τώρα είναι το πρωτάθλημα και από σήμερα αρχίζουμε την προσπάθεια για την κατάκτησή του». Τέλος, από την πλευρά του ο Ηλίας Αρμένης είπε: «Αυτά τα δύο παιχνίδια που δώσαμε στο φάιναλ φορ δε μας εκφράζουν. Δεν παίξαμε όπως παίζουμε όλη τη χρονιά. Το παιχνίδι δε σηκώνει κριτική. Κοιτάμε μπροστά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ