Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 10 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στο ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

-- Η ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει ομιλία στο εργοστάσιο της «Coca-Cola», στις 12 μ., με ομιλητή τον Δ. Αγγελόπουλο, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ ΕΒΕ Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, στα Γραφεία της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, στις 7.00 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Λέκκα, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ ΕΒΕ Λακωνίας θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Εξελίξεις - η θέση του ΚΚΕ», στην Γκοριτσά, στις 7.00 μ.μ., στο κεντρικό καφενείο με ομιλητή τον Δ. Λεβεντάκη, μέλος της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Βύρωνα, στον Κινηματογράφο Ν. Ελβετία (πρώην Λουίζα), θα γίνει παρουσίαση του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, β' τόμος 1949-1968. Την παρουσίαση θα κάνει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 23/11

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας οργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση προς τιμήν των 95χρονων του ΚΚΕ, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 24/11

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει προς τιμή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης κατά των φασιστών - ναζιστών κατακτητών, εκδήλωση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στον Πλάτανο στις 11 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ