Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στο 42,20% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Σε ποσοστό 42,20% καλύφτηκε το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης (Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2013) που έχει προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ, μετά το τρίτο «κλείσιμο», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους, υλοποιώντας ένα πραγματικά πλατύ πολιτικό άνοιγμα, με στόχο να γίνουν πολύ περισσότεροι αυτοί που θα ενισχύσουν το Κόμμα, αντισταθμίζοντας έτσι και τη δυσκολία των ανθρώπων του μόχθου να συμβάλουν στην εξόρμηση με τα ίδια ποσά που το έκαναν στο παρελθόν.

Στην πρώτη θέση της άμιλλας μεταξύ των Οργανώσεων Περιοχής του Κόμματος παραμένει η ΚΟ Πελοποννήσου με ποσοστό κάλυψης του πλάνου της 53,96%, στη δεύτερη θέση η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με ποσοστό 50,08% και στην τρίτη η ΚΟ Αιγαίου με 48,81%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 44,20%, Εξωτερικού με 43,05%, Δυτικής Μακεδονίας με 42,25%, Θεσσαλίας με 41,58%, Κρήτης με 40,65%, Στερεάς με 40,50%, Αττικής με 40,09% και Βορειοδυτικής Ελλάδας με 36,57%.

Η ΚΝΕ κάλυψε το 42,63% του πλάνου της και η ΚΟ «Ριζοσπάστη» το 51,93%.

Αμιλλα μεταξύ Οργανώσεων

Απαντώντας στο σχετικό κάλεσμα της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, η ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος ανακοινώνει ότι δέχεται την άμιλλα μεταξύ των δύο Οργανώσεων και σημειώνει: «Καλούμε κι εμείς όλα τα κομματικά μέλη, τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος να δώσουμε πιο αποφασιστικά τη μάχη για κάλυψη και υπερκάλυψη των στόχων για ενίσχυση του Κόμματός μας.

Να βάλουμε τα δυνατά μας και οι δύο, ώστε στο τέλος όποιος και να κόψει το "νήμα" να είναι επιτυχία και για τις δύο Οργανώσεις. Με αυτό το πνεύμα περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνάντησή μας και δηλώνουμε ότι θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε αυτή η συνάντησή μας να γίνει στους ιστορικούς τόπους της περιοχής σας!

Επίσης, η ΕΠ Θεσσαλίας αποφάσισε να βραβεύσει την πρώτη Τομεακή Οργάνωση της περιοχής μας καθώς επίσης και τις πρωτοπόρες ΚΟΒ, ΟΒ και συντρόφους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ