Πέμπτη 27 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στον Αγ. Φανούριο, στον πεζόδρομο Γρηγορίου Ε' θα μιλήσει η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου και θα χαιρετίσει ο Ν. Τριανταφύλλου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ.Τριάδας, στο Περιστέρι θα μιλήσει ο Γρηγόρης Τημπλαλέξης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου.

-- Στις 8.30 π.μ. στο Τελωνείο Πειραιά θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στους εργαζόμενους του νοσοκομείο «Metropolitan» θα μιλήσει ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα στην Αίγινα θα περιοδεύσει ο Κ. Τζατζάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Περιστέρι, πλατεία Λόφου Αξιωματικών, θα μιλήσει ο Π. Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Χαλάνδρι, στα γηπεδάκια Κάτω Χαλανδρίου (Βενιζέλου & Σαρανταπόρου), θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Πετρούπολη, πεζόδρομος Αγ. Τριάδας, θα μιλήσει ο Χρ. Κυριαζής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Β. Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 9 π.μ., στο Νοσοκομείο «Αγιος Παύλος», θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 11 π.μ., σε ΙΚΑ και ΟΑΕΔ Νεάπολης θα περιοδεύσει ο Χ. Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών. Στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα των Συκεών.

-- Στις 12 το μεσημέρι, στο εργοστάσιο ΟΜΥΑ θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 π.μ., στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Σταυρούπολης θα περιοδεύσει ο Γ. Βούρτσας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά. Στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη με εργαζόμενους στα νεκροταφεία.

Στη Δυτ. Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 8 π.μ., στο ορυχείο Αμυνταίου της ΔΕΗ, θα περιοδεύσει ο Γ. Βήττας, μέλος του ΓΠ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., θα περιοδεύσουν στον Αλιάκμονα και στη συνέχεια θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου, η Εφη Τσίγκα, μέλος του ΓΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και ο Μ. Καραμπατζιάς, υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου.

Στην Αν. Μακεδονία - Θράκη

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 9 π.μ. στη λαϊκή αγορά Αλεξανδρούπολης θα περιοδεύσει ο Χρ. Τρέλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ. στο Κιλελέρ, με ομιλητή τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στη Σέκλιζα Καρδίτσας, (καφενείο Κολοκύθα), με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ., στην Κρανιά Καρδίτσας, με ομιλητή τον Α. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση, στις 8 μ.μ., στο Αρτεσιανό Καρδίτσας, με ομιλητή τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

Αύριο, Παρασκευή

-- Περιοδεία, στις 9.30 π.μ., στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και στις 11 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τους Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Α. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στην Καρίτσα Λάρισας, με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Πέμπτη

-- Ομιλία στο Αίγιο στα Σταφιδάλωνα, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Λαϊνά, υποψήφιο δήμαρχο Αιγίου και τον Στ. Κεραμιδά, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας.

-- Στις 12 μ. συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα παραχωρήσει ο Π. Κουφαλάκος, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στην Καλλιρρόη στα καφενεία στο Σταθμό. Θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας Κ. Ρεϊτζόπουλος.

-- Ομιλία στην Κρίνη, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη, υποψήφιο δήμαρχο δήμου Πάτρας.

Αύριο, Παρασκευή

-- Τη Μεγαλόπολη και περιοχές της Μεσσηνίας θα επισκεφτούν ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Στις 10.:30 π.μ. θα μιλήσουν στους εργαζόμενους στο εργοτάξιο της υπό κατασκευή γέφυρας στην Τσακώνα. Στις 12 μ. στους εργαζόμενους της πέμπτης μονάδας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στις 2 μ.μ. θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα «Τα μεγάλα έργα στην περιοχή - οι θέσεις του ΚΚΕ και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις», στα γραφεία της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Στις 9 μ.μ. θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση του ερασιτεχνικού σχήματος «θεατρική διαδρομή», «Η καταδίωξη και δολοφονία του Ζαν Πωλ Μαρά» σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλκιά στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σε Κεφαλονιά - Ιθάκη

Σήμερα, Πέμπτη

-- Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γουλής θα περιοδεύσει στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στο Ληξούρι στις 7 π.μ., στο ΕΠΑΛ και το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου στις 8.50 π.μ. και στις 9.40 π.μ. αντίστοιχα και θα μιλήσει στους εργαζόμενους στα Ιχθυοτροφεία στις 11 π.μ.

-- Ο Θ. Γουλής, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Δ. Μαντζουράτος και ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς Ν. Γκισγκίνης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στις 2.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι.

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης οργανώνει συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αργοστόλι στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Θ. Γουλή.

Αύριο, Παρασκευή

-- Ο Θ. Γουλής θα περιοδεύσει στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στο Αργοστόλι στις 6.30 π.μ., θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο ΕΕΕΕΚ στα Φαρακλάτα στις 10.30 π.μ. και στους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις 12 μ.

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης οργανώνει συγκέντρωση στην Κοινοτική Αίθουσα στο Σταυρό Ιθάκης στις 6.30 μ.μ. με ομιλητές τον Θ. Γουλή και τον Ν. Μαυροκέφαλο, υποψήφιο δήμαρχο Ιθάκης.

Στην Κρήτη

-- Σήμερα Πέμπτη, στις υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου θα περιοδεύσει ο Στ. Ορφανός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

Σήμερα, Πέμπτη

-- Συνέντευξη Τύπου, στις 7 μ.μ., στην Πρέβεζα, της ΚΟ Πρέβεζας - Λευκάδας του ΚΚΕ, για την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για την ανεργία.

-- Περιοδεία στις 10 π.μ. στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Διεύθυνση Δασών - Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης) και στις 7 μ.μ. ομιλία στα Ανω Παυλιάνα του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Γ. Μπορμπότη και του υποψήφιου δημάρχου Κέρκυρας Μπ. Χαραλάμπους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ