Τετάρτη 18 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

Με συναυλίες και μια σειρά άλλες δραστηριότητες ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, εμπλουτίζεται το 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» αυτήν την περίοδο στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, στην Αττική προγραμματίζονται:

Στο Περιστέρι: Την Παρασκευή 20 Ιούνη, στις 20.00, στην πλατεία Δημαρχείου, διοργανώνεται αντιφασιστική συναυλία από την Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου της ΚΝΕ και τις Οργανώσεις Σεπολίων και Κολωνού, με τη συμμετοχή των Afaza, Μέγα και με μαθητικών - νεανικών συγκροτημάτων. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ.

Στο Ιλιον: Το Σάββατο 21 Ιούνη, στις 20.00, στην κεντρική πλατεία, γίνεται επίσης αντιφασιστική συναυλία με τους Afaza. Θα μιλήσει ο Βασίλης Παπαβασιλείου, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου των Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ.

Αντίστοιχα, οι μαθητικές οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ προγραμματίζουν μια σειρά δράσεις και συγκεκριμένα:

Στη Θεσσαλονίκη:

20/6, στις 7.30 μ.μ., συναυλία στην πλατεία Μετεώρων. 21/6, στις 7.30 μ.μ., συναυλία στην Πλατεία Ευόσμου. 23/6, συναυλία έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά, μετά το τέλος των εξετάσεων. 23/6, έκθεση φωτογραφίας ενάντια στο φασισμό στην πλατεία της Θέρμης. 25/6, στις 7 μ.μ., συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Στην Ημαθία:

20/6, στις 6 μ.μ., συναυλία στην πλατεία της Αλεξάνδρειας. 24/6, στις 5 μ.μ., διαγωνισμός σκίτσου στο πάρκο της Νάουσας. Στα Γιαννιτσά: 21/6, στις 8 μ.μ., συναυλία στο Πολύκεντρο.

Στο Κιλκίς: 21/6, στις 6 μ.μ., ιστορικός περίπατος στο βουνό Μπέλες.

Στην Κατερίνη: 27/6, τις 7 μ.μ., προβολή της αντιπολεμικής ταινίας «Vals with bashir» και διαγωνισμός σκίτσου ενάντια στον πόλεμο. 28/6, στις 7 μ.μ., αντιφασιστική συναυλία στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Στις Σέρρες: 21/6, στις 6 μ.μ., διαγωνισμός αντιφασιστικού γκράφιτι, πίσω από το γήπεδο του Πανσερραϊκού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ