Τρίτη 29 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η ΕΘΕΛ «στύβει» τους οδηγούς της

Με αυθαίρετο και αυταρχικό τρόπο, αλλά και χωρίς προγραμματισμό, η διοίκηση της Εταιρείας Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ) προχώρησε σε αλλαγές στο αμαξοστάσιο του Βοτανικού, αδιαφορώντας για τη σημαντική αναστάτωση που φέρνει στους εργαζόμενους.

Αυτό καταγγέλλουν οδηγοί της ΕΘΕΛ που εργάζονται στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο, οι οποίοι συγκεντρώνουν υπογραφές και είναι αποφασισμένοι, όπως δηλώνουν, να δώσουν ενωμένοι τον αγώνα τους για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Σε επιστολή - καταγγελία που υπογράφουν οδηγοί του αμαξοστασίου Βοτανικού, επισημαίνουν ότι οι αρμόδιοι του ΟΑΣΑ, της ΕΘΕΛ και του αμαξοστασίου με ανευθυνότητα προσπαθούν να βγάλουν σε πέρας τις νέες τοπικές γραμμές, «εν μια νυκτί», χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό και χωρίς να λάβουν υπόψη τους τον άνθρωπο - εργαζόμενο. Επίσης, χωρίς σωστή σήμανση στα νέα δρομολόγια και με τους οδηγούς να κυκλοφορούν έτσι στα «τυφλά», αλλά και χωρίς το αμαξοστάσιο να επαρκεί για τη στάθμευση των υπαρχόντων λεωφορείων. Στην επιστολή προστίθεται ότι οι αλλαγές αυτές που έγιναν με αυθαίρετο και αυταρχικό τρόπο είναι επακόλουθα του αντιδημοκρατικού νόμου και του κανονισμού λειτουργίας που ψήφισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ