Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60) οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ των ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα 1950 - 1967», στην αίθουσα της οδού Καποδιστρίου 24. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κ. Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πύλο, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μ. Μαΐλη «Το αστικό πολιτικό σύστημα 1950 - 1967». Την παρουσίαση θα κάνει ο Ν. Διασάκος, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Λογιστών του Τομέα Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αρης Ευαγγελίδης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμμου & Φιλαρέτου).

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΕΛΤΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ