Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Εξορμήσεις πανελλαδικά σε επιχείρηση επανασυσπείρωσης

Εξορμήσεις κορυφαίων στελεχών της ανά την επικράτεια προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα η ηγεσία της ΝΔ, σε μια προσπάθεια επανασυσπείρωσης στελεχών και ψηφοφόρων, καθώς στην κυβέρνηση μετρούν ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών την ερχόμενη άνοιξη, λόγω αδυναμίας εύρεσης 180 βουλευτών για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, και με πρόσχημα τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ, τα επιτελεία του κόμματος καταρτίζουν πρόγραμμα περιοδειών υπουργών και κεντρικών στελεχών (Μεϊμαράκης, Δένδιας, Βρούτσης, Κεφαλογιάννη, Χατζηδάκης, Κυρ. Μητσοτάκης, Λυκουρέντζος, Βορίδης, Παπαμιμίκος, Κεφαλογιάννης, Ασημακοπούλου, Γεωργιάδης, Ντινόπουλος, Βαρβιτσιώτης, Τασούλας, Σταϊκούρας, Μπακογιάννη κ.ά.) σε πολλούς νομούς που θα ξεδιπλωθεί έως το τέλος του έτους.

Στο μεταξύ, στον απόηχο πληροφοριών ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου «φλερτάρει» πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα, χτες δημοσιοποιήθηκε ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαράς, συναντήθηκε μαζί της στο περιθώριο συνάντησης για τη διοργάνωση του πρώτου εντός Ευρώπης συνεδρίου του «Clinton Global Initiative», τέλη Ιούνη του 2015, στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ