Πέμπτη 20 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Καταγγέλλει την αγωγή Γιαννόπουλου κατά του «Ριζοσπάστη»

Προσπάθεια που βάλλει κατά της ελευθεροτυπίας και αμφισβητεί το δικαίωμα του λαού στην πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση, χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα την αγωγή που κατέθεσε κατά της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Στην ίδια ανακοίνωση, το Σωματείο καταγγέλλει ως κυβερνητική επίθεση την παραπάνω αγωγή, την οποία χαρακτηρίζει ταυτόχρονα ως προσπάθεια φίμωσης του Τύπου. «Επιχειρείται - υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση - να καταπνιγεί κάθε φωνή που ασκεί κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης. Η νέα δίωξη κατά του "Ριζοσπάστη" συνιστά συνέχεια των σχεδίων κυβέρνησης και ολιγαρχίας και των μηχανισμών τους για την τρομοκράτηση και κατασυκοφάντηση του εργατικού λαϊκού κινήματος και στρέφεται εναντίον όλων των εργαζομένων που ακολουθούν το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα».

Τέλος, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα καλεί όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες, «που μας θυμίζουν άλλες εποχές», και να δηλώσουν ότι «τέτοιες προσπάθειες φίμωσης του Τύπου θα μας βρουν αντίθετους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ