Τετάρτη 20 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Διήμερες εκδηλώσεις

Διήμερο αντιπολεμικών εκδηλώσεων, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 του Ιούνη, διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Αργυρούπολης, στην πλατεία «Κώστας Βάρναλης» της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα ανοίξουν με τα εγκαίνια έκθεσης φωτορεπορτάζ, στην οποία παρουσιάζεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, την αντίσταση του ελληνικού λαού, αλλά και φωτογραφίες με τα «επιτεύγματα» της «Νέας Τάξης Πραγμάτων». Εξάλλου, την πρώτη αυτή μέρα, στις 7.30 μ.μ., θα υπάρξει συζήτηση, με ομιλητές τον οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ Γρ. Πετρόπουλο και τον φωτορεπόρτερ Μ. Πάκια, που επιμελήθηκε και της συγκεκριμένης έκθεσης. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών.

Τη δεύτερη μέρα, δηλαδή το Σάββατο, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7.30 μ.μ. και θα υπάρξει αφιέρωμα με τον τίτλο: «10 Χρόνια Νέα Τάξη Πραγμάτων», το οποίο θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο και ομιλίες από τον Θ. Στοφορόπουλο, τέως πρέσβη και τη δημοσιογράφο Αν. Μπαλλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ