Πέμπτη 7 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης

Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνουν τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, αφιερωμένες στα 70 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης, κάτω από το σύνθημα: «Ο καπιταλισμός γεννάει το φασισμό μαζί με τη φτώχεια, τον πόλεμο, τον αντικομμουνισμό». Τις επόμενες μέρες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν: Στην Καλλιθέα, τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα, στο Ρέθυμνο, στα Ανώγια, στην Ιεράπετρα, στην Αμφισσα, στην Ιστιαία, στο Αίγιο, στον Πύργο, στο Ναύπλιο, στο Αργοστόλι, στη Ζάκυνθο, στο Ληξούρι, στην Ιθάκη, στην Αμφιλοχία, στα Τρίκαλα, στο Βόλο, στο Βελεστίνο, στην Τσαρίτσανη, στη Σκόπελο, στη Σκιάθο, στην Αγιά, στη Λέσβο, στη Χίο, στις Σέρρες, στο Κιλκίς, στη Φλώρινα, στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών κ.α.

Αναλυτικά η λίστα με της εκδηλώσεις δημοσιεύεται στο πόρταλ «902.gr» (στη διεύθυνση www.902.gr/node/66646).

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εξής:

Την Παρασκευή 8/5

-- Στην Πάτρα, στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών, στις 8 μ.μ., Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Το Σάββατο 9/5

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα. Θα μιλήσει ο Ν. Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας. Θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Ηράκλειο, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Γεωργιάδη. Θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, Σ. Βασιλειάδης.

-- Στις 7 μ.μ., στο Μεσόβουνο Εορδαίας. Θα μιλήσει ο Γ. Βήττας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10/5

-- Στα Χανιά, στις 11.30 π.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στο Θέρισσο. Θα μιλήσει ο Τ. Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον, στο θεατράκι του Αθλητικού Κέντρου Παλατιανής (Αν. Παπανδρέου - Λιόση). Θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία της Χρύσας στην Ξάνθη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει πορεία στον τόπο εκτέλεσης των έκτακτων στρατοδικείων.

-- Στα Νέα Κερδύλλια Σερρών, στις 11 π.μ., στην Πλατεία Ηρώων 17ης Οκτώβρη 1941, η ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα των Κερδυλλίων. Θα μιλήσει ο Ο. Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει ιστορικός περίπατος στους μαρτυρικούς τόπους και θα παρουσιαστεί μουσικό αφιέρωμα με αντιφασιστικά και αντάρτικα τραγούδια.

-- Στα Καλάβρυτα, πορεία, κατάθεση στεφανιών στο μνημείο και ξενάγηση στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος, στις 12 μ.

Την Τρίτη 12/5

-- Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Θ. Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ