Τετάρτη 27 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φιλειρηνικές εκδηλώσεις στη Λήμνο

Αντιπολεμική εκδήλωση πραγματοποιούν την Κυριακή, 1 Ιουλίου, μαζικοί φορείς της Λήμνου. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ειρήνης του νησιού, οι πολιτιστικοί σύλλογοι «ΜΕΑΣ» και «ΚΑΣΠΑΚΑ», καθώς και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν να προχωρήσουν στην από κοινού διοργάνωση της αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στις 6.30 μ.μ., θα ξεκινήσει αυτοκινητοδρομία από το λιμάνι της Μύρινας, η οποία και θα καταλήξει στην Ατσική, αφού πρώτα περάσει από τα χωριά Θάνους, Κοντιά, Καλλιθέα και Λιβαδοχωρίου. Στη συνέχεια και αφού η αυτοκινητοπομπή επιστρέψει στην πλατεία των ΚΤΕΛ, θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία από το συγκεκριμένο χώρο μέχρι το λιμάνι της Μύρινας.

Στις 9.30 μ.μ., εκπρόσωπος των τοπικών επιτροπών θα κάνει χαιρετισμό και θα ακολουθήσει ομιλία από εκπρόσωπο των Τούρκων Πολιτικών Προσφύγων, με παράλληλη προβολή βίντεο για τους Τούρκους Πολιτικούς Κρατούμενους. Τέλος, στις 10.30 μ.μ., θα δοθεί συναυλία από το τοπικό συγκρότημα των Σαββόγλου - Παπαδάκη και τον λαϊκό τραγουδιστή Σωτήρη Μαυράκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ