Παρασκευή 21 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Αρκετά με τον κ. Γιαννόπουλο...

Την αγανάκτησή του για τη νέα δικαστική δίωξη του «Ριζοσπάστη» από τον υπουργό Δικαιοσύνης, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Λογιστών Αθήνας.

Το ΔΣ τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι οι συνεχείς μηνύσεις του υπουργού Δικαιοσύνης εναντίον όσων δε συμφωνούν μαζί του και δεν υποκλίνονται στην εξουσία του στοχεύουν στο να τρομοκρατήσουν το λαό και να περιορίσουν την ελευθεροτυπία του. Το ΔΣ της Ενωσης καλεί τον πρωθυπουργό να απαλλάξει τον Ε. Γιαννόπουλο από τα καθήκοντα του υπουργού Δικαιοσύνης.

«Βεβαίως - υπογραμμίζεται - τη συμπεριφορά του υπουργού την κρίνει καθημερινά η κοινή γνώμη, που είναι αυτή που στην Κατοχή θεωρούσε συνεργάτες των κατακτητών ακόμη και αυτούς που είχαν την ανοχή των κατοχικών αρχών, που στη μετεμφυλιακή περίοδο φοβόταν αυτούς που ήταν στα μέσα και στα έξω, που ταυτίζει με την όποια εξουσία αυτούς που αντλούν προνόμια απ' αυτή».

«Τους κομμουνιστές - καταλήγει τέλος η ανακοίνωση - και το "Ριζοσπάστη" τους έκρυψαν στα σπίτια τους ακόμα και αντίθετοι πολιτικά άνθρωποι, γιατί γνώριζαν καλά ότι παλεύουν για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι. Απλά - λαϊκά - ελληνικά και τίποτε άλλο. Αρκετά με τον κ. Γιαννόπουλο. Εχουμε και άλλες δουλιές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ