Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική
  • Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Βαρνάβα, στο γήπεδο Βρύσης, θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αττικής.

  • Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Παλατιανή Πετρούπολης, στην πλατεία Γοργόνας, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Παιανία, στο παλιό Δημαρχείο Γλυκών Νερών (Λεωφ. Λαυρίου), θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ, θα μιλήσει σε επιστήμονες αυτοαπασχολούμενους από το χώρο της Υγείας ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

  • Τη Δευτέρα 7/9

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στην πλατεία ΙΚΑ (Ηρώο), θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, θα επισκεφτεί τη βιβλιοθήκη της Βουλής, στην οδό Λένορμαν, στο παλιό Καπνεργοστάσιο.

-- Στις 10.30 π.μ., στο Αιγάλεω, ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αττικής, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων, στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων (Αδριανουπόλεως και Ελλης).

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Ταύρο, στην πλατεία Παναγίτσας, θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

Στην Εύβοια
  • Τη Δευτέρα 7/9

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Αφρατίου θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Μακεδονία και Θράκη
  • Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 10 π.μ., στη Λαϊκή Αγορά της Κοζάνης θα περιοδεύσει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τα προβλήματα των ΕΒΕ και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο Βασίλης Μαμάης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στην Καισαρειά Κοζάνης στο καφενείο του Γ. Σκανδέρη, θα μιλήσει ο Γιώργος Στραβού.

-- Στις 7 μ.μ., στα χωριά Αγιος Δημήτριος, Καπνοχώρι, θα περιοδεύσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ., ομιλία στην Κρήνη Τρικάλων και στις 9 μ.μ. στο Διάσελο Τρικάλων, από τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τις 7.30 μ.μ., περιοδεία στα χωριά των Τρικάλων Πατουλιά και Λόγγος με τον Γ. Καΐκη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Κυριακή

-- Στις 10.30 π.μ. ομιλία στο Ομόλιο Λάρισας με τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.

Στη Δυτική Ελλάδα
  • Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο Καστρίτσι του Ρίου με ομιλητή τον Σταμάτη Ανδριόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Παπανδρέου (επί της Ακρωτηρίου) στην Πάτρα με ομιλητή τον Κώστα Πελετίδη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και δήμαρχο Πατρέων.

-- Στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Zante Beach» στη Ζάκυνθο, ομιλία της Μαίρης Καλογερία, υποψήφιας βουλευτή.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στον Αγιο Δημήτρη Ζακύνθου, στο Κοινοτικό Κατάστημα, από τον Γιάννη Κορφιάτη, υποψήφιο βουλευτή.

  • Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11.30 π.μ. συγκέντρωση στην πλατεία των Δεμένικων με ομιλήτρια την Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία της Αρόης με ομιλητή τον Σπύρο Μπέτση, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Αχαγιά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» με ομιλητή τον Αλέκο Θανόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Χαλκιόπουλο Βάλτου, στο καφενείο «Τσιαντή Μαρίνα» με ομιλητή τον Σπύρο Κοτοπούλη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο Αιτωλικό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο καφενείο στα Κομιτάτα με ομιλητή τον Διονύση Γεωργόπουλο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

  • Τη Δευτέρα 7/9

-- Στις 9 μ.μ. σύσκεψη - συζήτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ για τους αγρότες στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στο Μεσολόγγι, στην αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, από τον Νίκο Μωραΐτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ