Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συμβολική κατάληψη για τα ΒΑΕ στους ΟΤΑ

Συμβολικό αποκλεισμό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πραγματοποίησαν χτες το πρωί εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, εκφράζοντας την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο αποχαρακτηρισμού των Βαρέων και Ανθυγιεινών και στον κλάδο τους, γεγονός που θα σημαίνει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, μείωση των συντάξεών τους.

Εξω από το ΓΛΚ παρέμειναν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, ενώ συμμετείχαν και οι δυνάμεις του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής με πικέτες, συνθήματα και σημαίες του ΠΑΜΕ. «Κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ», ανέγραφαν οι πικέτες, ενώ με συνθήματα καλούσαν στην απεργία στις 12 του Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10.30 π.μ.

Την Τετάρτη, 4 Νοέμβρη, σωματεία στους ΟΤΑ θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη των δημαρχείων της χώρας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής σημειώνει ότι στόχος είναι να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους, αλλά και η λαϊκή οικογένεια για τα νέα βάρβαρα μέτρα και θα κληθούν σε μαζική συμμετοχή τους στην πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ