Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Πλήθος πολύμορφων εκδηλώσεων ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, ενταγμένες στο γιορτασμό των 97 χρόνων απ' την ίδρυση του Κόμματος, αλλά και αφιερωμένες στις πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ναύπλιο, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, εκδήλωση με θέμα «Οι παραγωγικές δυνατότητες για την ικανοποίηση των διατροφικών αναγκών του λαού, η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αντωνίου με θέμα «Τα εργοστάσια στην Αργολίδα», ενώ θα υπάρχει επίσης έκθεση φωτογραφικού και αρχειακού υλικού με θέμα «Στιγμές από τη δουλειά και τους αγώνες στις φάμπρικες της Αργολίδας».

-- Στις 6 μ.μ., στο Χολαργό, στο Δημαρχείο, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάνος Θερμός, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στο Σαρακινάδο Θέατρο στη Ζάκυνθο, εκδήλωση για τα 97χρονα του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Τάκη Στρούζα, Γραμματέα της ΤΕ Ζακύνθου. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

-- Στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση στο Αργοστόλι για τα 97χρονα του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, Γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ (Λ. Μαραθώνος 963, Γέρακας) θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στον κλάδο των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

-- Στις 11 π.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (κεντρική πλατεία Παιανίας) θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Δεκέμβρης του '44. Κρίσιμη ταξική σύγκρουση».

Τη Δευτέρα 7/12

-- Η ΚΟΒ Ναυπάκτου διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Ευρωκομμουνισμός, θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο «ΞΕΝΙΑ», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Παυσίλυπο, εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ, με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 97 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, με θέμα «Αναφορά στην πολιτική παρέμβαση του ΚΚΕ στην Καρδίτσα τον 20ό αιώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ