Παρασκευή 8 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό

Στις 12 μ. στο υπουργείο Εργασίας. Κλιμακώνονται παράλληλα οι πρωτοβουλίες για νέα πανεργατική πανελλαδική απεργία

Από παλιότερη κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό
Από παλιότερη κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό
Να δώσουν την πρώτη ηχηρή απάντηση στο αντιασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία το ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή τους στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν επίσης η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ, καθώς και δεκάδες Ομοσπονδίες, σωματεία και συνταξιουχικές οργανώσεις.

Η σημερινή κινητοποίηση εντάσσεται στη δραστηριότητα των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για την προετοιμασία πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας ενάντια στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης. Σ' αυτήν την κατεύθυνση, οργανώνονται σήμερα και τις επόμενες μέρες μια σειρά συσκέψεις από σωματεία και Γραμματείες του ΠΑΜΕ. Μεταξύ άλλων:

Σήμερα Παρασκευή: Από τη Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στη Ναύπακτο. Από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του. Από το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσά του. Από το Σωματείο Καθαριστριών - Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, Γενική Συνέλευση, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου (Μακρυνίτσης 38).

Το Σάββατο 9/1: Από την επιτροπή εργαζομένων στις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τη σωματειακή επιτροπή της Icap σύσκεψη, στις 11 π.μ. στα γραφεία του σωματείου (Γ' Σεπτεμβρίου 48Β, 3ος όροφος).

Την Κυριακή 10/1: Εκτακτη Γενική Συνέλευση από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10/1, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Από το Σύνδεσμο Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, Γενική Συνέλευση , στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Τη Δευτέρα 11/1: Από σωματεία της Φθιώτιδας (Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Οικοδόμων, Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ) σύσκεψη στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας. Από τη Γραμματεία νομού Καβάλας του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Εσπέρια». Από το ΣΕΤΗΠ, Γενική Συνέλευση στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Αριστοτέλους 11 - 15). Από τη Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, ανοιχτή σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας (Αριστείδου 92).

Την Παρασκευή 15/1: Από τη Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ, σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου).

Τέλος, η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης υλοποιεί το παρακάτω πρόγραμμα συσκέψεων: Τρίτη 12 Γενάρη, 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων. Κυριακή 17 Γενάρη, 11 π.μ., σύσκεψη επαγγελματιών στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Μαυρολεύκης 17, περιοχή «Παλιό Τέρμα» Πολίχνης). Τρίτη 19 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., σύσκεψη εργαζομένων στους ΟΤΑ, στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής. Τετάρτη 20 Γενάρη, στις 7 μ.μ., σύσκεψη ανέργων στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ