Παρασκευή 20 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι Ελληνες κομμουνιστές δεν κάνουν πίσω!

Μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, έξω από την ιταλική πρεσβεία

Η ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ, με ανακοίνωσή τους, καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία, σε μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο, σήμερα, Παρασκευή 20/7 στις 7.30 το απόγευμα, έξω από την ιταλική πρεσβεία.

«Για να καταδικάσουμε την τεράστια κι εντεινόμενη επιχείρηση εκφοβισμού των λαών της Ευρώπης και καταστολής των μεγάλων λαϊκών διαδηλώσεων, ενάντια στη Σύνοδο του "G8" στη Γένοβα της Ιταλίας.

Η ιταλική κυβέρνηση, με τις ευλογίες της ΕΕ και τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής, "κήρυξε" τον πόλεμο στους εργαζόμενους και τη νεολαία που διαδηλώνουν.

Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί, με προβοκάτσιες, χαφιεδισμούς, ΜΑΤ και τρομοκρατία, εμποδίζουν την είσοδο στη χώρα σε χιλιάδες εργαζόμενους - μεταξύ αυτών και Ελλήνων - που είναι αποφασισμένοι να διαδηλώσουν ενάντια στην ιμπεριαλιστική νέα τάξη πραγμάτων.

Στόχος τους, η απαγόρευση των διαδηλώσεων, η καταστολή του εργατικού κινήματος.

Γιατί οι πολυεθνικές και οι κυβερνήσεις τους τρέμουν την πάλη των λαών, νιώθουν τη δύναμη της εργατικής τάξης να "απειλεί" το αντιδραστικό τους σύστημα.

Γιατί η πολιτική τους, που γεννά τη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση, το φασισμό και τον πόλεμο ξεσηκώνει τους λαούς σε κοινή πάλη ενάντια στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ και τον ιμπεριαλισμό.

Η τρομοκρατία των ιμπεριαλιστών δε θα περάσει!

Οι Ελληνες κομμουνιστές δεν κάνουν πίσω!

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ