Πέμπτη 21 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Καταγγέλλουν το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο

Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς του κινήματος, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην προετοιμασία της 48ωρης γενικής απεργίας.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων αναφέρει πως «το έκτρωμα αυτό έρχεται να κατεδαφίσει ό,τι απέμεινε από τις ασφαλιστικές - συνταξιοδοτικές κατακτήσεις» και καλεί όλες τις οργανώσεις των συνταξιούχων «στη μέγιστη αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα για να αντιδράσουμε άμεσα στην κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή. Απαντάμε με μαζική, αποφασιστική, δυναμική συμμετοχή στη 48ωρη γενική απεργία, στις άλλες κινητοποιήσεις».

Επίσης, με ανακοίνωσή της η ΠΑΣΕΒΕ σημειώνει, ανάμεσα σε άλλα: «Κανένας δεν μένει αλώβητος από το νέο νόμο - λαιμητόμο, αν ψηφιστεί. Η πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, με την οποία συμφωνούν και όλα τα κόμματα που υπέγραψαν το μνημόνιο, είναι κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, δε σταματά πουθενά, προκειμένου να εξασφαλίσει ζεστό χρήμα και διευκολύνσεις για να ανακάμψει η κερδοφορία τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ