Κυριακή 29 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καλωσορίσατε στο «Ελ. Βενιζέλος»...

Σπάτα. 28 Μάρτη 2001. Εγκαίνια νέου αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εντυπωσιακή φιέστα, μεταφερόμενο πλήθος και στο βήμα ο Κ. Σημίτης: «Μετά από μια μακριά πορεία, μας καλωσορίζει σήμερα, καλωσορίζει όλους τους Ελληνες και τον κόσμο, ο νέος Διεθνής Αερολιμένας της Αθήνας "Ελ. Βενιζέλος". Μετά από συντονισμένες προσπάθειες πολλών συντελεστών και χιλιάδων εργαζομένων ολοκληρώθηκε στη χώρα μας ένα από τα μεγαλύτερα έργα της υποδομής της Ευρώπης. Εγκαιρα. Με διαφάνεια. Με περιορισμό του κόστους. Σύμφωνα με το δημόσιο συμφέρον».

Τέσσερις μήνες μετά. Από τις εφημερίδες της 27ης Ιουλίου: «Την έντονη αντίδραση του υπουργού Μεταφορών προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών να επιβάλει εισιτήριο 1.000 δραχμών για τους μαθητές και 1.500 για τους φοιτητές που επιθυμούν να ξεναγηθούν στους χώρους του διεθνούς αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».(!)

Σχόλιο (μάλλον περιττό): Να το χαίρεσθε το νέο αεροδρόμιο κ. Σημίτη. Να χαίρεσθε και τους Γερμανούς ιδιοκτήτες του. Και πάντα τέτοια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ