Τρίτη 14 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χάρηκαν...

Τη γνωστή τακτική του αντικομμουνισμού... μέσω ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να ακολουθήσει και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, σε χτεσινή εκδήλωση του κόμματός του.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης, που λένε ότι «η χώρα επιστρέφει στην ανάπτυξη» - από τα τόσα παραδείγματα λεγόμενων του ΣΥΡΙΖΑ που δεν επαληθεύτηκαν, στα οποία θα μπορούσε να ανατρέξει - ο Στ. Θεοδωράκης επέλεξε να αναφέρει πως «ο Στάλιν στα χρόνια της παντοκρατορίας του έλεγε ότι αυτό που ξεχωρίζει τη Σοβιετική Ενωση από τις άλλες χώρες είναι η χαρά».

Μάλιστα, μάλλον χάρηκαν τόσο πολύ εκεί στο Ποτάμι με το... «ευφυολόγημα» του επικεφαλής τους, που έσπευσαν από ολόκληρη την ομιλία του (η οποία θεωρητικά αφορούσε την «υπερφορολόγηση»!) να επιλέξουν ακριβώς αυτήν τη φράση του για να τιτλοφορήσουν το σχετικό δελτίο Τύπου που απέστειλαν!

Εμείς, από την πλευρά μας, να τους πούμε ότι... τζάμπα χαίρονται! Την «εξυπνάδα» του επικεφαλής τους, να κάνουν αντικομμουνισμό ασκώντας κριτική τάχα μου στον ΣΥΡΙΖΑ, την έχουν «προλάβει» μια σειρά άλλοι εκπρόσωποι αστικών κομμάτων και επιτελείων, εκπρόσωποι του περιβόητου... «παλιού» από το οποίο το Ποτάμι δήθεν διαχωρίζεται, ενώ ταυτίζεται μαζί του στην ίδια αντιλαϊκή στρατηγική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ