Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

-- Στα Σέρβια, στο χώρο του Φυτωρίου, στις 9 μ.μ., πραγματοποιείται εκδήλωση με ομιλητή τον Νίκο Γεωργακόπουλο, μέλος της ΤΕ Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ και το ΤΣ Πρέβεζας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τον ΔΣΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία του Ωρωπού Πρέβεζας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολιτική ομιλία, αφηγηματικό κομμάτι με βιογραφικά στοιχεία μαχητών και μαχητριών του Ωρωπού, βίντεο με μαρτυρίες αγωνιστών, αντάρτικα τραγούδια, έκθεση με φωτογραφίες μαχητών του ΔΣΕ από τον Ωρωπό και τα γειτονικά χωριά. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τοπικό συγκρότημα.

Την Κυριακή 4/9

-- Στον Τρανόβαλτο, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλήτρια την Εφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 6/9

-- Η ΤΟ Βιομηχανίας της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και οι κλαδικές Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ., στο πρώην στρατόπεδο «Π. Μελά» στη Σταυρούπολη με θέμα: «Οι νέοι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της πάλης για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Ισχυρό ΚΚΕ και ΚΝΕ στους χώρους δουλειάς για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Στράτος Κουρτζανίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ