Σάββατο 1 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Προτιμήσεις ... αστικών ΜΜΕ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Οι κόντρες που έχουν ξεσπάσει σε διαφορετικά τμήματα της αστικής τάξης στις ΗΠΑ αντανακλώνται όσο περνά ο καιρός ακόμα πιο έντονα στην προεκλογική κούρσα, με ένα μέρος του εκδοτικού κατεστημένου να υποστηρίζει ολοκάθαρα την υποψηφιότητα της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Ετσι, το τελευταίο 24ωρο στις ΗΠΑ σφραγίστηκε με νέες κατηγορίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές του Νοέμβρη, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Newsweek» υποστηρίζει ότι ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος παραβίασε την αμερικανική νομοθεσία για τον πολυετή αποκλεισμό στην Κούβα μέσω μιας εταιρείας του τη δεκαετία του '90. Τις κατηγορίες αυτές έσπευσε να υιοθετήσει η υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «όχι μόνο παραβίασε την αμερικανική νομοθεσία, αλλά περιφρόνησε επίσης την ασκούμενη αμερικανική εξωτερική πολιτική».

Επίσης η εφημερίδα «USA Today» καλεί ανοιχτά σε «μαύρισμα» του Τραμπ, ζήτημα που μπορεί να φέρει συσπείρωση των οπαδών του, λόγω του δήθεν αντισυστημικού προφίλ που πλασάρει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ