Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Δράση ενάντια σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

Συγκέντρωση σήμερα το πρωί, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών.

«Δε θα τους επιτρέψουμε να πάρουν τα σπίτια μας, να κόψουν το φαΐ το δικό μας και των παιδιών μας», σημειώνει, και καλεί το λαό της περιοχής να απαντήσει δυναμώνοντας την αλληλεγγύη και την πάλη του.

Το Εργατικό Κέντρο διεκδικεί: Διαγραφή του συνόλου των τόκων κάθε είδους, από την κάθε είδους οφειλή και διαγραφή κάθε ποσού που αντιστοιχεί σε ανατοκισμό για οικογένειες με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Για τις οφειλές των λαϊκών νοικοκυριών, μετά τη διαγραφή των τόκων, διαγραφή σε ποσοστό 50% των οφειλών για στεγαστικά δάνεια έως 200.000 ευρώ, για καταναλωτικά δάνεια έως 30.000 ευρώ και για πιστωτικές κάρτες έως 20.000 ευρώ. Για το υπόλοιπο ποσό καμία επιβολή τόκου για όσο διάστημα διαρκεί η κρίση. Καμία πληρωμή οφειλών για τους ανέργους. Περαιτέρω μείωση κατά 30% στις οφειλές των επαγγελματικών δανείων και 50% για τις επιχειρήσεις που έχουν κλείσει ήδη. Παύση κάθε μορφής πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ