Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Βλέπει μακροημέρευση της κυβέρνησης

Μακροημέρευση της κυβέρνησης προέβλεψε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας χτες στο ραδιοσταθμό «Βήμα FM». Είπε χαρακτηριστικά:

«Οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές έχουν γίνει μια γροθιά (...) Τους ενώνουν πολύ περισσότερα από το απλό βουλευτιλίκι καθώς έχουν βάλει και τους φίλους ή συγγενείς τους στο Δημόσιο. Υπάρχει αυτή τη στιγμή πολυεπίπεδη εξάρτηση και έτσι είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους. Ξέρουν ότι έχουν πει ψέματα, ότι έχουν ξεγελάσει την κοινωνία και ότι ο κρότος τους όταν θα πέσουν θα είναι πολύ μεγάλος και θέλουν να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτοί που πίστεψαν στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάρα πολλοί και θα τους βρουν απέναντί τους όταν πάψουν να είναι βουλευτές. Αυτό συσπειρώνει τους 153 ακόμη περισσότερο και θα το πάνε μέχρι τέλους».

Απέδωσε το διαφαινόμενο ναυάγιο στη συνεργασία του Ποταμιού με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στην απροθυμία στελεχών του ΠΑΣΟΚ να διακινδυνεύσουν θέσεις και οφίτσιά τους. Απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ποταμιού με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ, επιμένοντας για τη χρησιμότητα του κόμματός του στο σύστημα και στην άποψη ότι «η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό τρίτο πόλο, ένα μεγάλο, πλατύ κίνημα λογικής», «ένα σκληρό μεταρρυθμιστικό κίνημα», πρόθυμο, προφανώς, να βάλει πλάτη στην ταχύτερη εφαρμογή των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ