Σάββατο 5 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καλεί το λαό να απομονώσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής

Να απομονώσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής καλεί το λαό της Ξάνθης η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της εγκληματικής οργάνωσης στην πόλη, που προγραμματίζονται για αύριο.

Στην ανακοίνωσή της η ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:

«Οι φασίστες δεν έχουν καμία θέση στην πόλη μας, δεν έχουν καμία θέση στη συνείδηση των εργαζόμενων, των λαϊκών στρωμάτων. Είδαμε μέχρι τώρα να αποθρασύνεται η Χρυσή Αυγή από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι. Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση δολοφόνων νεοναζί και ως τέτοιοι, φασίστες, νεοναζί εγκληματίες, πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς, οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της ΧΑ και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και την εγκληματική δράση τους. Να τους πετάξουμε έξω από τις λαϊκές γειτονιές, τα σχολεία, τους χώρους δουλειάς, τους μαζικούς φορείς. Να δυναμώσουμε τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση τους, αλλά και στο καπιταλιστικό σύστημα που τους θρέφει για να τους αξιοποιήσει και τώρα και στο μέλλον πολύμορφα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ