Σάββατο 5 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Ωρωπό, στο Σαπανίδειο Πνευματικό Κέντρο (πλατεία Ηρώων), συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Θάνος Πολύδωρος, μέλος του ΤΓ του Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής.

-- Περιοδεία σε Κριθιά και Ασσηρο θα πραγματοποιήσει στις 6 μ.μ. ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μαζί με αντιπροσωπεία της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, για την παρουσίαση του βιβλίου με τα διηγήματα από την προκήρυξη συγγραφής της ΤΕ προς τιμήν των 100 χρόνων του Κόμματος. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού, με θέμα «Γιατί διαβάζουμε λογοτεχνία;».

-- Η ΚΟΒ Ερέτριας - Αμαρύνθου διοργανώνει γλέντι στο ξενοδοχείο «Το κύμα» στην Αμάρυνθο, στις 8 μ.μ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., στο Αναψυκτήριο διασταύρωσης Ραφήνας, η Κομματική Οργάνωση Ραφήνας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) 1946 - 1949 διοργανώνει η ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περάματος. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του Παραρτήματος Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Αραπάκη 69, στοά Καραντηνού 2ος όροφος), η ΚΟ Κέντρου Καλλιθέας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση πολιτικών προσφύγων και απογόνων των μαχητών του ΔΣΕ με θέμα «Καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 5.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Χαλκηδόνας, οι Κομματικές Οργανώσεις Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας διοργανώνουν συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στη 1.30 το μεσημέρι, στο σχολικό συγκρότημα «Νίκος Μπελογιάννης», Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 175, οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι.

-- Η ΚΟ Κω διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ με ιστορικό υλικό από το Αρχείο του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 8/11

-- Στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος), η Τομεακή Οργάνωση Επισιτισμού - Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ (1946 - 1949). Την παρουσίαση θα κάνει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ