Τρίτη 31 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγελία για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής

«Τους φασίστες της ΧΑ που σαν τα ποντίκια βγαίνουν τη νύχτα από τα λαγούμια τους και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό», καταγγέλλει η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με αφορμή το γράψιμο επαίσχυντων συνθημάτων των νεοναζί στα γραφεία του ΚΚΕ στον Αγ. Φανούριο Ιλίου.

H ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης αναφέρει:

«Οι ναζιστές εγκληματίες έχουν το θράσος να κυκλοφορούν στο Ιλιον, όταν είναι υπόδικοι για τη δολοφονία Φύσσα, για άνανδρες επιθέσεις σε μετανάστες, για τη δολοφονική επίθεση ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, όταν προσπαθούν να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο - γιατί μόνο αυτό διαθέτουν - ενάντια σε μετανάστες και πρόσφυγες και τα κατατρεγμένα παιδιά του πολέμου...».

Σημειώνεται, επίσης, ότι η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ είχε καταγγείλει από το Σάββατο 29/1 ως πρόκληση την «εκδήλωση» της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για το Σημαιοφόρο Εκτορα Γιαλοψό στην Πετρούπολη, αφού καπηλεύεται τη μνήμη νεκρών για να κρύψει τη ναζιστική της ιδεολογία.

  • Για τον ίδιο λόγο, άλλωστε, η δημοτική αρχή Πετρούπολης είχε ξεκαθαρίσει ότι οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη, καλώντας το λαό της Πετρούπολης να απομονώσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και να δυναμώσει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ