Τρίτη 28 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την κλήση στελεχών του ΚΚΕ από την Αστυνομία για κάλεσμα αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς

Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καταγγέλλει ως προκλητική προσπάθεια τρομοκράτησης των αγωνιστών εργαζομένων, του λαού και της πρωτοπορίας τους, των κομμουνιστών, την κλήση του Κώστα Κωτσαντή, Γραμματέα της ΤΕ, και του Πέτρου Λελοβίτη, στελέχους του Κόμματος, στο Αστυνομικό Τμήμα την Πέμπτη 23 Μάρτη.

Αφορμή για την κλήση στάθηκε το κάλεσμα σε ομιλία - παρουσίαση της ΚΟ για τις Θέσεις του 20ού Συνεδρίου, που καλούσε και σε αγωνιστική δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς α' κατοικίας. Μία αγωνιστική δράση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, μιας και το κάλεσμα βρήκε ανταπόκριση σε πολλά σωματεία και εργαζόμενους που εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς.

Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ σημειώνει ότι «δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για συνέχεια ανάλογων περιστατικών στην προσπάθεια τρομοκράτησης των αγωνιστών εργαζομένων, του λαού και της πρωτοπορίας τους, των κομμουνιστών», προσθέτοντας πως «μάλιστα, δόθηκε συνέχεια από πλευράς εισαγγελέα, όπου υπήρξε και προσωπική παρέμβαση στα δικαστήρια, συνεχίζοντας την προσπάθεια τρομοκράτησης και κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης».

Τονίζει πως: «Οι εργαζόμενοι, μέλη σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, ούτε κάμφθηκαν ποτέ, ούτε θα καμφθούν από τέτοιες προκλητικές ενέργειες που φέρουν τη σφραγίδα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που αναγορεύουν σαν "εχθρό" τις δίκαιες διεκδικήσεις του εργατικού, λαϊκού κινήματος. (...)

Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καταδικάζει την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων που σηκώνουν κεφάλι ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Η κυβερνητική πολιτική της καταστολής δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και πολύ περισσότερο τους κομμουνιστές, που θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που εξαθλιώνουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ