Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Φεστιβαλική κορύφωση

Από την Παρασκευή 14 μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη το 27ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα σταθμεύσει και στο Ηράκλειο Κρήτης. Το Φεστιβάλ στο νομό έκανε φέτος μια επιτυχημένη πορεία, με περισσότερες και πιο πλούσιες εκδηλώσεις και το τριήμερο της κορύφωσης θα ανοίξει τώρα τις πύλες του στο Πάρκο Γεωργιάδη, όπου την Κυριακή οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την ομιλία του Ορέστη Κολοζώφ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 14/9, το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο Ηράκλειο ξεκινάει με νεανικό κρητικό συγκρότημα με τον Χρήστο Ζηδιανάκη, ενώ περιλαμβάνει επίσης συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις και το Ασφαλιστικό και κρητική μουσική με το συγκρότημα του Χαρίλαου Παπαδάκη.

Το Σάββατο 15/9 η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, θα υπάρχει μουσική από το ροκ συγκρότημα «Ψευδαισθήσεις», αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι και ρεμπέτικο πρόγραμμα με το συγκρότημα του Φουκάκη.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την κεντρική πολιτική ομιλία, την Κυριακή 16/9, από τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, μουσική από το ροκ συγκρότημα «Φάσμα», πολιτικό τραγούδι με τον Γιώργο Μπαχρή, ξένο ροκ με τους «On the rocks». Η βραδιά θα κλείσει με το γνωστό νεανικό συγκρότημα «Ενδελέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ