Πέμπτη 20 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 9.30 μ.μ., στην Πάτρα, στο Λαϊκό Θεατράκι της οδού Γερμανού και Ηλείας, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε!».

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Ανω Κώμη Κοζάνης, στο Πνευματικό Κέντρο, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ.

Αύριο Παρασκευή:

-- Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλής τον βουλευτή Μανώλη Συντυχάκη, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στη ΔΕΔΙΣΑ και στις 11 π.μ. στο αεροδρόμιο Ι. Δασκαλογιάννης.

-- Στις 8 μ.μ., στη Λευκάδα, η ΤΕ Λευκάδας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Μανωλίτση, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, στο σπίτι του στη Νικιάνα Λευκάδας. Θα μιλήσει η Φωτεινή Τσώλου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση αρχειακού υλικού του Τ. Μανωλίτση που η σύζυγός του, σ. Βασιλική, παραχώρησε στο Αρχείο του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8.30 μ.μ., στου Ρωμανού Αχαΐας, σε συγκέντρωση στο καφενείο του χωριού, θα μιλήσει η Κ. Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ, στον κινηματογράφο «Studio».

-- Στις 9 μ.μ., στην Αμαλιάδα, στο θεατράκι στη «Σκακιέρα» (δίπλα στο «Λαζαρέτο»), προβάλλεται το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Παιονίας Κιλκίς πραγματοποιεί λαϊκό - ποντιακό γλέντι στο χωριό Πευκόδασος, στο Καφενείο του «Θόδωρα» (δίπλα από την κοινότητα). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και Γραμματέας της ΤΕ Κιλκίς.

-- Στις 9 μ.μ., στην Κοζάνη, στην πλατεία Αλώνια, η ΤΕ Κοζάνης διοργανώνει λαϊκό γλέντι.

Το Σάββατο 22 Ιούλη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Ηράκλειο, στην πλατεία της Εμπάρου, η ΤΕ Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από τη μάχη του ΔΣΕ στην Εμπαρο. Θα μιλήσει ο Πάνος Καραγιώργος, μέλος της ΕΠ Κρήτης. Της συγκέντρωσης θα προηγηθεί, στις 6 μ.μ., στη θέση «Μαγερεύτρα», αποκάλυψη τιμητικής πλάκας προς τιμήν των μαχητών του ΔΣΕ στην Εμπαρο.

-- Στις 12 μ., στην Πάτρα, σε συγκέντρωση στο καφενείο «Αρίστος» (οδός Καραϊσκάκη), θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Παραλίας Πατρών, θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος.

-- Στις 9 μ.μ, στη Λέσβο, σε συγκέντρωση στην πλατεία της Κάπης, θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Λέσβου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ