Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Εντείνουν τις προετοιμασίες

Την Τρίτη, στις 11 π.μ., στην πλατεία Αγοράς, θα πραγματοποιηθεί το αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα. Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των νέων κινητοποιήσεων που ξεκινούν οι αγρότες της Θεσσαλίας, συνεχίζοντας τον μακροχρόνιο αγώνα τους για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ, που δημιουργεί, οξύνει και πολλαπλασιάζει τα προβλήματά τους. Για την επιτυχία του συλλαλητηρίου πραγματοποιούνται περιοδείες και ενημερωτικές συγκεντρώσεις στα χωριά. Τις επόμενες ημέρες εκπρόσωποι της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας θα επισκεφθούν: Σήμερα τα χωριά Αμπελιά, Ναρθάκι, Δίλοφος, Αχίλλειο, αύριο το Βασιλί, το Ευίδριο, το Πολυνέρι και τη Δευτέρα την Κρήνη και την Υπέρεια.

Στις 24 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν νομαρχιακά αγροτικά συλλαλητήρια στις πρωτεύουσες των Νομών Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων. Τις αποφάσεις για τη διοργάνωση των συλλαλητηρίων πήραν στη Λάρισα και στην Καρδίτσα οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των δύο νομών και στα Τρίκαλα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Ανοιξη» και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, οι οποίες καλούν όλους τους αγρότες να πάρουν μαζικά και δυναμικά μέρος στις κινητοποιήσεις και να διεκδικήσουν αγωνιστικά την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ και την εφαρμογή μιας άλλης σε φιλοαγροτική κατεύθυνση.

Τη Δευτέρα στις 10 μ.μ., η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Ανοιξη» συγκαλεί σύσκεψη εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων και αγροτών στην Ενωση Συνεταιρισμών για τον καλύτερο συντονισμό της αγωνιστικής δράσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ