Τρίτη 24 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Σήμερα το πανηπειρωτικό συλλαλητήριο - απάντηση στην κυβερνητική φιέστα

Με το πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που οργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς της Ηπείρου απαντούν στο περιφερειακό «αναπτυξιακό συνέδριο» της κυβέρνησης, που ολοκληρώνεται σήμερα. Στο συλλαλητήριο καλούν τα Εργατικά Κέντρα Ιωαννίνων, Αρτας, Θεσπρωτίας και Λευκάδας, καθώς και εργατικά σωματεία από την Κέρκυρα και την Πρέβεζα.«Η "ανάπτυξή" τους τσακίζει τη ζωή μας. Αγώνας και αντεπίθεση η επιλογή μας», είναι το σύνθημα των διοργανωτών, που με την πρωτοβουλία τους ξεσκεπάζουν στους εργαζόμενους της περιοχής την κοροϊδία της «δίκαιης ανάπτυξης».

Στο μεταξύ, με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο ΠΓΝΙ, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων έχει προκηρύξει για σήμερα δίωρη στάση εργασίας (10 π.μ. - 12 μ.) και καλεί σε αγωνιστική «υποδοχή» του.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το Εργατικό Κέντρο Αρτας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αρτας το περασμένο Σάββατο, έξω από την αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν ημερίδα για την «ανεργία και τους μακροχρόνια ανέργους και την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία», με τη συμμετοχή υπουργών της κυβέρνησης, όπως η Ράνια Αντωνοπούλου και η Ολγα Γεροβασίλη. Στην πόλη της Αρτας, όπου η ανεργία καταγράφει υψηλά ποσοστά, εργαζόμενοι και αγρότες βροντοφώναξαν «Η ανάπτυξή σας είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Παράλληλα, το Εργατικό Κέντρο, τα σωματεία, η Ομοσπονδία των Αγροτικών Συλλόγων, προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο στα Γιάννενα. Τα λεωφορεία από την Αρτα για το συλλαλητήριο θα αναχωρήσουν σήμερα στις 5 μ.μ. από το πρώην «Ράδιο Κορασίδη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ