Τρίτη 24 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά και η πρόταση του ΚΚΕ για την Ενέργεια». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου στο Μεσολόγγι και θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Παλαιοκάστρου Τρικάλων διοργανώνει στον Παλιόπυργο πολιτική - ιστορική εκδήλωση για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας.

Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Περιστερίου της ΚΟ Αττικής διοργανώνει στο θέατρο του Δημαρχείου προβολή του ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Την Κυριακή 29 Οκτώβρη:

-- Στις 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Ενέργεια στον καπιταλισμό εμπόρευμα, στο σοσιαλισμό κοινωνικό αγαθό». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Θα ακολουθήσει συνεστίαση στο κέντρο του «Γρύλου».

-- Η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίασή της, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΟΛΠ «Ηετίωνας» (Ε2).

Τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Μενιδίου γιορτάζουν την ανακαίνιση των γραφείων του Κόμματος, στην οδό Βύρωνος 4. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και το 1ο «κλείσιμο» της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2017.

Την Παρασκευή 3 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ ΕΥΔΑΠ Αττικής καλεί στις 6.30 μ.μ., στο σωματείο Λογιστών, σε εκδήλωση με θέμα: «Νερό: Κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ