Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Καθημερινές πρωτοβουλίες από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Πολύγυρου, εκδήλωση με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στον Τύρναβο, στο φουαγιέ του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση βιβλίου 10.30 - 13.00 και 18.00 - 21.00.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Αργολίδας, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη), θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Μπραχαμίου Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του «Στρογγυλού» (1ο Λύκειο), θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα προβληθεί βίντεο. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση από τις 5.30 μ.μ. και βιβλιοπωλείο.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση στην Αργυρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση στο Λαύριο, στο Παλιό Μηχανουργείο, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Κω, σε εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στον Τύρναβο, στο φουαγιέ του Δημαρχείου, θα παρουσιαστεί η έκδοση «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό» με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Πελασγίας Φθιώτιδας διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Πελασγίας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα προβληθεί βίντεο - αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Την Κυριακή 5 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στον Πειραιά, στη μουσική σκηνή «ΚΡΕΜΛΙΝΟ» (Καραΐσκου 119, πλατεία Κοραή), θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στη Ν. Σμύρνη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας», θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ιλιον, στο Πνευματικό Κέντρο (πλ. Αγ. Φανουρίου) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Σοσιαλιστική Λαϊκή Παιδεία για τους οικοδόμους της νέας ζωής». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ. Θα προβληθεί βίντεο από αρχειακό υλικό και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το μουσικό συγκρότημα της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ Τυρνάβου Λάρισας, στο θέατρο ΜΑΞΙΜ, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας Αττικής καλεί σε εκδήλωση στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αν. Ρωμυλίας & Γ. Γεννηματά). Θα μιλήσει η Ελένη Λυκούρη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτίων Συνοικιών, και θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Αλήθειες και Ψέμματα για τον Σοσιαλισμό», στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, με ομιλητή τον Γ. Λούμα, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ, στην Κάπουρνα, με ομιλητή τον Αντ. Κούρτη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ.

Τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού (αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» - Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε εκδήλωση στο Περιστέρι, Θέατρο Πολιτών (Τεγέας και Μονής Δαμάστας), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει στα γραφεία της προβολή του αφιερώματος για την Οκτωβριανή Επανάσταση και συζήτηση με τον Γ. Μαστρογιάννη, μέλος της ΤΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ, με ομιλητή τον Κώστα Στεργίου, μέλος της ΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ