Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθημερινές πρωτοβουλίες από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Πλήθος εκδηλώσεων πραγματοποιούνται καθημερινά από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την Οκτωβριανή Επανάσταση. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας οργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό», στο ΚΑΠΗ Νεάπολης, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ 4ου Διαμερίσματος Λάρισας οργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό», στο ΚΑΠΗ - Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου, με ομιλητή τον Πέτρο Κρίκη, μέλος της ΤΕ Λάρισας.

-- Στη 1 μ.μ., η ΤΟ ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚΝΕ οργανώνει στο μικρό αίθριο του Πανεπιστημίου εκδήλωση με θέμα: «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό! Μια συζήτηση που επιβάλλεται να γίνει!». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαγνήσαλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση της ΚΟ Περάματος στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (Λ. Δημοκρατίας 22), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση, στο Τεφέλι Ηρακλείου, θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ