Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της πρώην γραμματέα του Χριστοφοράκου

Ολοκληρώθηκε χτες η κατάθεση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της πρώην γραμματέα του Χριστοφοράκου, Αικ. Τσάκαλου, για την υπόθεση των λεγόμενων «μαύρων ταμείων» της «Siemens». Η μάρτυρας ανέφερε ότι ακόμη και τον Μιχ. Χριστοφοράκο υποψιάζεται ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της, απαντώντας σε ερώτηση των συνηγόρων του για το αν τον είχε ικανό να ήταν ο ηθικός αυτουργός μίας τέτοιας ενέργειας.

Υποστήριξε, επίσης, πως ό,τι έκανε ο Χριστοφοράκος δεν το έκανε ερήμην της «Siemens». Μίλησε, επίσης, και για μία ατζέντα που είχε μαζί του ο Μ. Χριστοφοράκος, στην οποία σημείωνε τα αποτελέσματα των συναντήσεών του, ενώ επανέλαβε ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ να δίνει χρήματα ο ίδιος σε πολιτικά πρόσωπα. «Μόνο για χορηγίες σε πολιτικά κόμματα μου είχε πει», κατέθεσε.

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι η σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ ήταν επωφελής για το ελληνικό Δημόσιο και πως δεν υπέπεσαν στην αντίληψή της δωροδοκίες από τον Πρόδρομο Μαυρίδη, επίσης κατηγορούμενο και μεγαλοστέλεχος της «Siemens».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ