Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΓΚΛΗΜΑ προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής!

  • Διαχρονική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, μαζί και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, περιφερειακών και τοπικών διοικήσεων
  • ΚΚΕ: Αναδεικνύει τον άναρχο αντιλαϊκό χαρακτήρα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, την περιφρονητική στάση απέναντι στον άνθρωπο, που χαρακτηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα και όσους το υπηρετούν

Eurokinissi

  • Οι τεράστιες καταστροφές και οι τουλάχιστον 15 νεκροί της χτεσινής νεροποντής στη Δυτική Αττική αναδεικνύουν την τραγική έλλειψη υποδομών και κυβερνητικού σχεδιασμού για την προστασία από φυσικά φαινόμενα.
  • Επιβεβαιώνεται ότι η όποια ανάπτυξη με κριτήριο το καπιταλιστικό κέρδος είναι αντίθετη με την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
  • Τώρα χρειάζεται τα λαϊκά στρώματα να οργανώσουν την πάλη τους, απαιτώντας να ληφθούν μέτρα συνολικά για την αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιπυρική προστασία, για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς. Να συγκεντρώσουν δυνάμεις για τη λαϊκή αντεπίθεση, για ένα δρόμο ανάπτυξης που θα έχει στο επίκεντρό του την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
  • Δ. Κουτσούμπας: Φτωχές εργατικές - λαϊκές οικογένειες πνίγονται κάθε φορά γιατί δεν υπάρχουν αντιπλημμυρικά έργα και οι απαραίτητες υποδομές. Να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, κυρίως, όμως, να εκφράσουμε την απόφασή μας να οργανώσουμε την πάλη και για τέτοια ζητήματα, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.

Eurokinissi


Eurokinissi


ΣΕΛ.  4   -   6

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ