Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας (πλ. Διάκου), όπου θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσουν ο Αναστάσιος Χρονάς, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας, ο Λουκάς Ψωρογιάννης, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας, και η Ανδριάνα Μπαφούτσου, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Καστοριάς καλεί σε εκδήλωση στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήττας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ.

Το Σάββατο 25 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας καλεί σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Θόλος), στο Αμφιθέατρο «Κορδάτος». Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στα ρωσικά τραγούδια της Οκτωβριανής Επανάστασης.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Καρύστου καλεί σε εκδήλωση στο Γιοκάλειο Ιδρυμα, με ομιλητή τον Μάκη Μακρή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας και Γραμματέα της ΤΕ Εύβοιας. Θα ακολουθήσει μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα από συγκρότημα της ΚΝΕ με τίτλο «Οταν νικάνε οι εργάτες».

-- Στις 5.45 μ.μ. η ΚΟΒ Νότιας Κέρκυρας καλεί σε εκδήλωση στις Αργυράδες, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα και θα ακολουθήσει ομίλα από τον Γιώργο Κουλούρη, μέλος της ΤΕ Κέρκυρας.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Μέσης Κέρκυρας καλεί σε εκδήλωση στις Γιαννάδες, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, με ομιλία από τον Γιάννη Μπορμπότη, μέλος της ΤΕ Κέρκυρας, και προβολή DVD.

Την Κυριακή 26 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Ξάνθης καλεί σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Γενισέας, με θέμα «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στη Σοβιετική Ενωση». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 3 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών - Ιονίου Πανεπιστημίου και το ΤΣ Κέρκυρας της ΚΝΕ οργανώνουν ανοιχτή συζήτηση - εκδήλωση στο χώρο της Ιονίου Βουλής, με θέμα «Οι κατακτήσεις του Σοσιαλισμού στην Παιδεία». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας.

Τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Νότιας Κέρκυρας καλεί σε εκδήλωση στον Αη Μαθιά, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου. Θα προβληθεί η ταινία «Παιδαγωγικό Ποίημα - Ο δρόμος προς τη ζωή», που στηρίζεται στο βιβλίο του Σοβιετικού παιδαγωγού Αντόν Μακάρενκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ